NÁVRAT NA VSTUP DO NOVOMĚSTSKÉHO KURÝRA.


U NOVOMĚSTSKÉ SOKOLOVNY USPOŘÁDALA OPOZIČNÍ ODS NEFORMÁLNÍ SETKÁNÍ S OBČANY.
AKTIVNĚ SE ZÚČASTNIL I KRÁLOVÉHRADECKÝ HEJTMAN MARTIN ČERVÍČEK.

Vloženo 11.09.2021




ing. Pavel Kašpar


ing. Milan Slavík


ing. Aleš Vrátný


ing. Brož (vlevo) a hejtman Martin Červíček


Zleva: Miroslav Jarolímek (zastupitel), ing. Aleš Vrátný (zastupitel), ing. Pavel Kašpar, ing. Milan Slavík (zastupitel)



















































Komentář Novoměstského kurýra:

Byla to první veřejná akce místní ODS, která je v současné době v Zastupitelstvu v opozici. Ovšem jsou to právě zastupitelé za ODS, kteří jsou při jednání Zastupitelstva aktivní a zamýšlejí se nad tím, pro co zvednou ruku. A to je dobře.

Akci je možno považovat za zdařilou hlavně tím, že ODS je první v našem městě, co se nebojí předstoupit před veřejnost. A hlavně, mají té veřejnosti co říci, protože na některá rozhodnutí vedení města a následně koaličních zastupitelů (nejen) mají odlišný názor. A přiznám se, že i mě, řadovému občanu, kterému určitě na co nejlepších rozhodnutích pro rozvoj našeho města hodně záleží, s nimi v mnohém souhlasím. Na setkání se probíralo koupaliště, kino, areál kasáren a bývalý hotel Metuj.


Velkým pozitivem byla skutečnost, že pozvání přijal i hejtman Královéhradeckého kraje Martin Červíček. A nutno velmi příznivě hodnotit, že jeho účast nebyla vůbec formální. Naopak, ochotně diskutoval s každým, kdo ho oslovil. Bylo vidět, že si to užívá.

A tak se těšme na další podobnou akci, možná v trochu klidnějším prostředí, než byla zahradní restaurace u sokolovny, kde bude možné zajistit pro všechny viditelné promítání a ničím nerušený komentář.

Vypadá to, že místní ODS by mohla být určitou nadějí pro budoucnost našeho města, které, jak je všeobecně známo, prožívá z hlediska rozvoje docela silnou stagnaci. Stačí se podívat na okolní (nejen) města. Vždyť přece skoro za rok budou znovu komunální volby.



















































Jindřich Buchal.